10 Vendet më të mahnitshme për t’u vizituar para se të Vdisni

Bota është plot me vende të mahnitshme, të bukura dhe misterioze.

6 Min Lexim
10 Vendet më të mahnitshme për t’u vizituar para se të Vdisni

Gjeni një vend të bukur brenda natyrës dhe freskohuni atje, se sa mirë do të pushoni do të përcaktojë më së shumti se sa larg mund të shkoni në këtë univers!

Mehmet Murat Ildan

Nga kopshtet te shpellat, kjo është lista jonë e 10 vendeve më të mahnitshme për t’u vizituar para se të vdisni.

Pulpit Rock, Preikestolen, Norvegji

10 Vendet më të mahnitshme për t'u vizituar para se të Vdisni

I vendosur 604 metra mbi Lysefjorden, Norvegji, Pulpit Rock është një nga vendet më të vizituara nga atraksionet turistike natyrore. Maja e shkëmbit është një zonë e sheshtë, 25 me 25 metra ku vizitorët mund të ulen dhe të shijojnë pamjen. Pulpit Rock vizitohet nga afërsisht 175,000 njerëz në vit.

ETIKETA: , ,
Shpërndaje artikullin